x close

Femeia din Maramureș a sunat la poliție și a anunțat că a fost jefuită. În doar câteva minute adevărul a ieșit la iveală

01 Aug 2019   •   17:42
Femeia din Maramureș a sunat la poliție și a anunțat că a fost jefuită. În doar câteva minute adevărul a ieșit la iveală

Femeia din Maramureș a sunat la poliție și a anunțat că în casa fiului său a avut loc un jaf. Doar că după doar câteva minute adevărul a ieșit la iveală. 

Mai precis, aceasta încenase totul. „Vinovat” pentru că a fost dată de gol a fost chiar câinele polițist. 

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au ajuns la faţa locului, au observat un geam deschis, care nu prezenta urme de forţare, iar în cameră au observat bunuri răvăşite. A fost constituită echipa de cercetare la faţa locului, din care a făcut parte şi Teba însoţită de conductorul său, agent şef adjunct Bandi Zoltan. Femeia le-a spus polițiștilor că nu deţine cheie de acces în imobil, astfel că Teba a intrat pe geam.

După doar câteva secunde s-a întors şi s-a îndreptat spre femeia care a sesizat furtul. Pusă în faţa faptului, femeia a recunoscut că din locuinţa fiului nu a fost practic sustras niciun bun, că ea a intrat în casă pe geamul respectiv şi că nu doreşte să depună plângere. Ea a fost sancționată cu amendă pentru alertarea nejustificată a echipelor de intervenție, scrie ziarmm.ro.

Citeşte mai multe despre:

caine
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati