Antena 3 CNN Actualitate Social Femeia care a atacat-o cu un bolovan, în direct, pe Mirela Vaida a fost identificată de poliţişti

Femeia care a atacat-o cu un bolovan, în direct, pe Mirela Vaida a fost identificată de poliţişti

Femeia care a pătruns goală în platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 şi a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida a fost identificată de poliţişti. Agresoarea urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Femeia care a atacat-o cu un bolovan, în direct, pe Mirela Vaida a fost identificată de poliţişti
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2021   •   18:30

Au fost momente de panică, vineri, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida. Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Femeia care a atacat-o cu un bolovan, în direct, pe Mirela Vaida a fost reţinută de poliţişti

"Astăzi, în jurul orei 17.00,  prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.
A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical", informează poliţia.

Femeia a pătruns în platoul emisiunii pe o uşă laterală, neasigurată


"Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.
Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept", au mai spus poliţiştii.

Mirela Vaida: "Primesc foarte multe amenințări în care mi se spune "vei plăti toată viața"

"Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune "vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor". 

Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios", a spus Mirela Vaida, după ce a fost la un pas de o tragedie.

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida atacata femeie bolovan
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close