Antena 3 CNN Actualitate Social Video: Momentul în care un bărbat loveşte cu pumnul o femeie, chiar de față cu fetiţa ei, într-un bloc din Bucureşti

Video: Momentul în care un bărbat loveşte cu pumnul o femeie, chiar de față cu fetiţa ei, într-un bloc din Bucureşti

O femeie a fost atacată din senin de un bărbat la intrarea unui bloc din Bucureşti. Scena, care a avut loc în fata copilului minor al femeii, a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Video: Momentul în care un bărbat loveşte cu pumnul o femeie, chiar de față cu fetiţa ei, într-un bloc din Bucureşti
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2021   •   18:39

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 13.30 la un bloc din cartierul Pantelimon din Capitală. O femeie a ajuns la spital, după ce vecinul ei a lovit-o din senin cu pumnul, de faţă cu fiica ei care a privit speriată totul.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din casa scării se observă cum în momentul în care femeia a deschis uşa de la bloc, bărbatul i-ar fi adresat câteva cuvinte care, potrivit declarațiilor acesteia, ar fi fost o serie de jigniri.

Femeia a reacționat spunându-i şi ea câteva cuvinte moment în care individul a lovit-o cu bestialitate cu pumnul în faţă. Ulterior, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, agresorul şi-a văzut de drum, în timp ce victima, plină de sânge, nu s-a mai putut ține pe picioare și s-a așezat în genunchi sub privirile speriate ale copilei sale şi ale trecătorilor.

După ce și-a mai revenit în simțiri, femeia, în vârstă de 42 de ani a lăsat copilul acasă și a mers la Spitalul Sfântul Pantelimon, pentru a socilita îngrijiri medicale. Medicii au sunat imediat la numărul de urgență 112, iar la spital a venit, de urgență, un echipaj al Secției 9, notează jurnaliştii de la gandul.ro.

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că agresorul este cunoscut, în blocul în care locuiește, drept o persoană agresivă și imprevizibilă. Comportamentul antisocial al bărbatului s-ar fi agravat după moartea mamei sale, acesta devenind un adevărat pericol pentru restul locatarilor.

Ulterior, bărbatul de 52 de ani a fost ridicat de anchetatori și reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de Secția 9 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În paralel, de frica lui, femeia lovită s-ar fi mutat, temporar, la țară.

Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Momentul în care femeia este agresată de vecinul violent pot fi văzute AICI

×
Subiecte în articol: mama bătaie bloc București Pantelimon
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close