Antena 3 CNN Actualitate Social O femeie din Brăila a fost condamnată la 23 de ani de închisoare pentru că şi-a ucis şi tranşat soţul poliţist

O femeie din Brăila a fost condamnată la 23 de ani de închisoare pentru că şi-a ucis şi tranşat soţul poliţist

Brăileanca, mamă a doi copii, a fost trimisă în judecată pentru omor şi profanare de cadavre după ce în 2018, în curtea locuinței sale, au fost găsite părţi din trupul soţului, poliţist local.

O femeie din Brăila a fost condamnată la 23 de ani de închisoare pentru că şi-a ucis şi tranşat soţul poliţist
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de Claudia Popovici    |    23 Apr 2021   •   19:26

Totul a început când femeia a informat familia că soţul ei a plecat la muncă în străinătate în decembrie 2016 şi nu mai ştie nimic despre el. Nefiind împăcată cu ideea, sora bărbatului, în vârstă de 48 de ani, poliţist local în comuna Viziru, a anunţat poliţia şi l-a dat dispărut.

Crima a ieșit la iveală în octombrie 2018, în timp ce rudele făceau curăţenie într-un grajd al casei şi i-au descoperit picioarele bărbatului.

Poliţiştii au fost alertați şi s-a deschis o anchetă. În urma cercetărilor, mai multe părţi din corpul bărbatului, alături de haine şi documente, au fost găsite în podul casei şi în curte.

Astfel, potrivit deciziei Tribunalului Brăila, femeia a fost condamnată la 22 de ani închisoare pentru omor în condiţii de violenţă în familie şi la 3 ani închisoare pentru profanare de cadavre.

În urma contopirii pedepselor au rămas cei 22 de ani închisoare, la care s-a adăugat şi un spor de un an, conform Agerpres.

Sentinţa nu este una definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Galaţi.

×
Subiecte în articol: Brăila femeie ucis sot condamnare inchisoare
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close