Antena 3 CNN Actualitate Social O femeie însărcinată din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de concubin

O femeie însărcinată din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de concubin

Incidentul s-a produs într-o comună din județul Vaslui. Femeia a fost atacată miercuri seara, cu un cuțit de concubin în urma unui conflict casnic spontan. Gravida a ajuns la spital în stare gravă.

O femeie însărcinată din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de concubin
Sursa foto: Vremeanoua.ro
de Claudia Popovici    |    19 Mai 2021   •   23:26

Incidentul a avut loc, miercuri seara, în comuna Croieşti, din Vaslui.

Potrivit martorilor care au sunat la 112, bărbatul în vârstă de 51 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi-a atacat cu un cuţit concubina însărcinată, în vârstă de 40 de ani, în urma unui conflict casnic spontan.

La faţa locului a ajuns un echipaj medical care a găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge, prezentând plăgi la nivelul gâtului și antebrațului drept.

„Pacienta nu putea comunica decât prin semne, de aceea nu știm vârsta exactă a sarcinii. Echipajul medical a stabilizat pacienta și, ulterior, a transportat-o la spitalul din Bârlad”, a precizat medicul Dan Ungureanu de la Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui, informează vremeanouă.ro.

Polițiștii au venit la fața locului și au demarat cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz. Ancheta este condusă de un procuror.

„Întrucât în cauză există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, a fost informat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat cercetările”, au spus oficialii IPJ Vaslui.
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close