Antena 3 CNN Actualitate Social Femeie rapită pe stradă, în Craiova, scoasă pe geamul maşinii de doi politişti

Femeie rapită pe stradă, în Craiova, scoasă pe geamul maşinii de doi politişti

O femeie a trăit clipe de groază luni, pe o stradă din Craiova, după ce a fost răpită de doi bărbaţi care au băgat-o cu forţa într-o maşină cu geamuri fumurii.

Femeie rapită pe stradă, în Craiova, scoasă pe geamul maşinii de doi politişti
de Claudia Popovici    |    03 Mai 2021   •   23:17

Strigătele disperate ale femeii, care cerea ajutor, au fost auzite de o patrulă de ordine publică aflată pe o stradă adiacentă.

Ghidați de ţipetele femeii, cei doi poliţişti, Marian din cadrul Secției 5 Poliție și jandarmul Gabriel au ajuns în dreptul autoturismului înmatriculat în Germania, cu geamuri fumurii.

Femeie rapită pe stradă, în Craiova, scoasă pe geamul maşinii de doi politişti

Potrivit Sindicatului Europol care a povestit incidentul pe pagina de socializare, şoferul a încercat să demareze, însă cei doi poliţişti au reușit să o extragă pe femeie din interiorul autoturismului prin geamul portierei care era deschis.

După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranță, colegii au reușit să îi extragă din autoturism și pe cei doi suspecți, pe care i-au imobilizat, cu fața la pământ, prin aplicarea cătușelor.

Doar șansa a făcut ca patrula mixtă să fie în preajmă și să audă strigătele femeii. În celălalt scenariu, la ora aceasta puteam fi în situația unei răpiri cu consecințe neștiute pentru femeie. Îi felicităm pe această cale pe cei doi colegi și le spunem că suntem mândri de acțiunea lor", a mai scris Sindicatul Europol în postarea de pe Facebook.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close