Antena 3 CNN Actualitate Social Imagini cu camera ascunsă! Fermele improvizate descoperite în Bucureşti, adevărate focare de infecţie - VIDEO

Imagini cu camera ascunsă! Fermele improvizate descoperite în Bucureşti, adevărate focare de infecţie - VIDEO

Imagini cu camera ascunsă! Fermele improvizate descoperite în Bucureşti, adevărate focare de infecţie - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
18 Oct 2018   •   18:04

Mai multe ferme improvizate au fost descoperite în Bucureşti. Legea le interzice crescătorilor de animale acest lucru încă din 2010, însă asta nu i-a împiedicat să crească vaci, oi sau porci. Sănătatea celor care locuiesc în zonă este pusă în pericol de aceste focare de infecţie.

Peste 200 de oi sunt crescute la o fermă improvizată în sectorul 6 al Capitalei. Adăpostul a fost ridicat din crengi uscate şi îmbrăcat în folie de plastic. Oricine poate să cumpere de acolo carne sau brânză, pe proprie răspundere însă.

Sacrificarea animalelor se face direct pe câmp. O practică ilegală şi mai ales riscantă. Carnea nu este dusă la analize, dar se vine.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 spun că au făcut controale în zonă, încă din 2014 şi de atunci au aplicat sancţiuni în valoare de peste 11 mii de lei. O hotărâre a Consiliului General Bucureşti interzice din 2010 creşterea sau întreţinerea animalelor în gospodării sau ferme pe teritoriul municipiului.

Cine încalcă această prevedere riscă amenzi cuprinse intre 200 şi 2.000 de lei.

 

 

 

×
Subiecte în articol: camera ascunsa imagini animale oi porci
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close