Antena 3 CNN Actualitate Social O fetiță de 5 ani a fost violată de concubinul mamei, chiar de față cu femeia

O fetiță de 5 ani a fost violată de concubinul mamei, chiar de față cu femeia

O fetiță de 5 ani a fost violată de concubinul mamei, chiar de față cu femeia
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Apr 2016   •   08:35

Caz şocant în localitatea Clinceni de lângă Capitală. O femeie, mamă a trei copii, şi-a reclamat concubinul că i-a violat fetiţa în vârstă de 5 ani. Anchetatorii spun însă că mama a ştiut tot timpul despre ororile petrecute în casa ei. Mai exact, cei doi adulţi întreţineau raporturi sexuale în prezenţa copiilor, iar fetiţa a fost folosită în jocurile erotice.

Ororile din casa în care trăiau cei trei copii au ieşit la iveală după ce mama lor şi iubitul ei s-au certat. Femeia s-a dus la poliţie să reclame că bărbatul a abuzat de fetiţa ei, în vârstă de 5 ani.

Anchetatorii au aflat însă că nici mama copilei n-ar fi străină de grozăvii, mai ales că cei trei copii dormeau în aceeaşi cameră cu ea şi concubinul. Mama copiilor ar fi  întreţinut relaţii sexuale de faţă cu cei mici, iar în unele cazuri fetiţa ar fi fost folosită drept jucărie sexuală pentru adulţi.

Individul a fost reţinut pentru corupere şi act sexual cu un minor, iar cei trei copii au fost audiaţi în prezenţa unui psiholog. La cererea mamei, autorităţile au lăsat copiii în grija ei.

 

×
Subiecte în articol: viol fetita clinceni concubin mama femeie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close