Antena 3 CNN Actualitate Social Fetiţă româncă de 4 ani a murit la scurt timp după ce a luat prânzul în Italia

Fetiţă româncă de 4 ani a murit la scurt timp după ce a luat prânzul în Italia

Tragedia a avut loc miercuri în Mentana (Lazio), Italia. Potrivit părinților fetiţa în vârstă de 4 ani a luat prânzul şi la scurt timp a început să se simtă rău. Personalul medical a încercat minute în șir să o readucă la viață, fără rezultat.

Fetiţă româncă de 4 ani a murit la scurt timp după ce a luat prânzul în Italia
Sursa foto: rotalianul.com
de Claudia Popovici    |    22 Iul 2021   •   17:01

Potrivit părinților, fetița nu  avea probleme medicale şi nu pot explica cum s-a putut întâmpla o aşa tragedie. După ce a mâncat de prânz copila a mers să se odihnească. La scurt timp însă şi-a anunţat părinţii că se simte rău şi imediat mama a apelat numărul de urgenţă. Din păcate, până la sosirea echipajului medical copila a intrat în stop cardio-respirator.

Personalul medical a încercat minute în șir să o readucă la viață, dar totul a fost în zadar. În jurul orei 13:30 a fost declarat decesul micuței, notează presa locală.

Potrivit medicilor, conform unei reconstituiri inițiale nu există semne de regurgitare sau că fetița s-ar fi înecat cu mâncare. Astfel, medicii au emis ipoteza că în timpul digestiei fetița s-ar fi simțit rău și a suferit un stop cardio-respirator.

Corpul neînsuflețit al fetiței a fost pus la dispoziția Parchetului din Tivoli și dus la Institutul de Medicină Legală din Roma în vederea efectuării autopsiei.

Mișcați de tragedia care a lovit familia, comunitatea locală de români s-a unit şi au început să strângă fonduri pentru a-i sprijini.

×
Subiecte în articol: fetita pranz Italia stop cardio-respirator
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close