Antena 3 CNN Actualitate Social O fetiţă vinde suveniruri pe faleza din Vama Veche pentru a strânge bani pentru cățelul ei bolnav

O fetiţă vinde suveniruri pe faleza din Vama Veche pentru a strânge bani pentru cățelul ei bolnav

Tiara, o fetiță de doar 11 ani, creează mai multe tipuri de accesorii, pe care încearcă să le vândă în fiecare seară pe faleza din Vama Veche pentru a-și salva cățelul bolnav.

O fetiţă vinde suveniruri pe faleza din Vama Veche pentru a strânge bani pentru cățelul ei bolnav
Sursa foto: Facebook/ Oana Zamfir
de Viorel Aydan Cioroi    |    06 Aug 2021   •   17:20

Banii strânși de fetiță sunt pentru cățelul ei, Honey, care are picioarele din spate paralizate, însă, Tiara speră că acesta se va face bine după o operație care costă 10.000 de lei.

Fetița și a întins toate accesoriile făcute de ea pe o mică tarabă, unde e scris cu un marker pe o foaie de hârtie: ”eu le-am făcut: turnat, montat, ambalat”. Până acum, copila a strâns peste 6.000 de lei.

”Mi s-a părut cel mai bun loc de unde pot cumpăra amintiri din Vamă dar cel mai tare mi-a plăcut că Tiara s-a oferit să monteze un lanț unui pandantiv sub ochii mei. Mi-a spus că are aparatul de dat găuri cadou de la mama doar de o lună. Până să-l aibă lipea tot ce crea”, spune Oana Zamfir, într-o postare pe Facebook.

Tot pe mica tarabă a fetiței stă așezată și o poză cu Honey, cățelul acesteia, despre care fata vorbește cu zâmbetul pe buze, și cu speranța că în curând va putea să îl opereze.

Povestea fetiței care se luptă pentru a-și salva cățelul bolnav a devenit virală pe rețelele de socializare, stârnind zeci de reacții din partea internauților și mii de distribuiri.

×
Subiecte în articol: Vama Veche fetita operatie catel Suveniruri
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close