Antena 3 CNN Actualitate Social Fifor: Iohannis trebuie să îşi ceară scuze faţă de copii şi părinţi pentru amânarea creşterii alocaţiilor

Fifor: Iohannis trebuie să îşi ceară scuze faţă de copii şi părinţi pentru amânarea creşterii alocaţiilor

Fifor: Iohannis trebuie să îşi ceară scuze faţă de copii şi părinţi pentru amânarea creşterii alocaţiilor
Sursa foto: Foto: Facebook/ Fifor Mihai
de S.T.    |    06 Mar 2019   •   12:39

Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să îşi ceară scuze faţă de copii şi părinţi pentru „amânarea inutilă” a creşterii alocaţiilor, afirmă, miercuri, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, afirmaţie făcută în contextul în care Curtea Constituţională a respins sesizarea şefului statului cu privire la buget.

„Curtea Constituţională a respins plângerea preşedintelui Iohannis, prin care blocase bugetul de stat, stabilind că actul normativ este constituţional. Domnul Iohannis trebuie să îşi ceară scuze faţă de copii şi părinţi pentru amânarea inutilă a creşterii alocaţiilor. Trebuie să îşi ceară scuze faţă de comunităţile locale din judeţul Arad şi din restul ţării pentru amânarea nepermisă a investiţiilor prevăzute în bugetul de stat. Preşedintele Iohannis trebuie să îşi ceară scuze pentru blocarea, în scop pur electoral, a programelor de dezvoltare locală, a construcţiei de drumuri, şcoli, grădiniţe, spitale”, a scris Fifor pe Facebook.


El a adăugat că, „nu în ultimul rând, preşedintele Iohannis trebuie să îşi ceară scuze românilor pentru întârzierea alocării a 2% din PIB pentru apărarea ţării, punând astfel mai presus de interesele de securitate ale României interesele sale electorale”. 

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close