Antena 3 CNN Actualitate Social Fiica lui Gică Hagi, marcată de rolul dintr-un film despre Experimentul Pitești: „Simt că am crescut brusc cu 20 de ani”

Fiica lui Gică Hagi, marcată de rolul dintr-un film despre Experimentul Pitești: „Simt că am crescut brusc cu 20 de ani”

Fiica lui Gică Hagi, marcată de rolul dintr-un film despre Experimentul Pitești: „Simt că am crescut brusc cu 20 de ani”
Sursa foto: Foto: Facebook/Kira Hagi
24 Sep 2018   •   10:20

Fiica lui Gică Hagi, Kira, a fost aleasă pentru a juca în filmul „Între chin şi Amin”, bazat pe dramele deținuților de la Pitești.

Tânăra a povestit ce impact a avut asupra ei această experiență.

Tânăra a scris pe pagina ei de socializare despre rolul pe care l-a primit, povestind cum a marcat-o această experiență.

„Am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect datorită căruia simt că am crescut brusc cu 20 de ani. Este vorba despre un film care are ca temă Experimentul de la Piteşti, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înţeles dimensiunea acelei tragedii. Nu sunt eu foarte verbală, dar aş vrea să le mulţumesc aici regizorului, Toma Enache, şi soţiei sale, producător şi scenarist, Cătălina Enache, actorilor şi echipei care m-au făcut să mă simt pe platouri ca într-o familie”, a scris fiica lui Gică Hagi.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi film
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close