Antena 3 Actualitate Social Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dincă din ziua dispariției Alexandrei, refăcut pas cu pas

Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dincă din ziua dispariției Alexandrei, refăcut pas cu pas

01 Aug 2019   •   10:50
Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dincă din ziua dispariției Alexandrei, refăcut pas cu pas

Potrivit unor capturi video, date publicității, Gheorghe Dincă a ajuns în zona pieței din Caracal, cu mașina proprie, pe 24 iulie la ora 08:40.

Acesta este surprins în fața unui hotel unde își parchează mașina, însă înainte de a face acest lucru, Dincă observă camerele de supraveghere, se ascunde în spatele unui autobuz  și aruncă niște bijuterii într-o livadă.

Acesta iese de pe suprafața camerelor de supraveghere. Bărbatul a plecat pe jos și și-a lăsat mașina aproximativ 4 ore în fața hotelului.

Presupusul criminal a mers în stația de autobuz, însă s-a urcat într-o mașină de ocazie și a plecat la Craiova într-un centru comercial unde și-a încărcat cartela telefonică.

La ora 12,13 acesta se întoarce în Caracal pentru a își recupera mașina cu o dubiță de culoare albastră.

Gheorghe Dincă a fost surprins de camerele de supraveghere pe 24 iulie la orele 8.40 dimineața, apoi la 9.30, la 12.13 și la ora 13.00.

Citește Și Gheorghe Dincă, plecat la Craiova cu mașina de ocazie în ziua dispariției Alexandrei

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close