Antena 3 CNN Actualitate Social Firea: De duminică este căldură în Capitală. De ce nu a ajuns agentul termic în toate apartamentele

Firea: De duminică este căldură în Capitală. De ce nu a ajuns agentul termic în toate apartamentele

Firea: De duminică este căldură în Capitală. De ce nu a ajuns agentul termic în toate apartamentele
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Oct 2016   •   14:26

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că stocul de gaze este suficient pentru ca bucureştenii să beneficieze de încălzire pe toată perioada de iarnă, ea spunând că de duminică este deja căldură în cele mai multe zone din Capitală, însă sunt şi asociaţii de locatari care refuză să li se furnizeze agent termic de la această dată, potrivit News.ro.

"Primăria, aşa cum ştiţi, a pus la dispoziţie suma de 120 de milioane de lei, sumă care era alocată la capitolul suvenţii şi, prin Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului care a fost aprobată săptămâna trecută, această sumă va merge direct pentru achiziţia de gaze necesare depăşirii sezonului rece. Cu alte cuvinte, noi suntem asiguraţi, avem stocul de gaze, deja probele tehnice au început de joi pentru livrarea agentului termic către caloriferele bucureştenilor, iar de ieri este deja căldură în cele mai multe zone din Capitală", a declarat, luni, primarul Capitalei, Gabriela Firea.

RADET a anunţat că a început de vineri noapte probele la cald pentru sezonul de încălzire 2016-2017 şi că furnizează agent termic între ore 22.00 şi 07.00, în toate sectoarele Capitalei. 

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice preciza că probele la cald se fac pentru a se putea trece la furnizarea căldurii în regim permanent.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea căldură agent termic RADET
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close