Antena 3 CNN Actualitate Social CTP, afectat direct de tragedia din Colectiv: Fiul meu dintr-o întâmplare nu a fost acolo în acea noapte

CTP, afectat direct de tragedia din Colectiv: Fiul meu dintr-o întâmplare nu a fost acolo în acea noapte

CTP, afectat direct de tragedia din Colectiv: Fiul meu dintr-o întâmplare nu a fost acolo în acea noapte
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Noi 2015   •   15:20

Cristian Tudor Popescu a mărturisit luni dimineaţă la Europa FM că a fost personal afectat de tragedia de la Colectiv, având în vedere că fiul său a cântat acolo de trei ori.

 
”Fiul meu a cântat acolo de trei ori cu formația și ar fi fost absolut firesc să se afle acolo. Printr-o întâmplare nu s-a aflat acolo în noaptea respectivă. Firește că asta m-a șocat, m-a cutremurat pe mine personal, așa și în cazul altora", a spus CTP, potrivit Realitatea.net.

Bilanţul tragediei din Clubul Colectiv a ajuns la 30 de morţi, după ce, cu toate eforturile medicilor, alţi trei tineri s-au stins pe paturile de spital. 
 
Trei dintre ei, două tinere de 26 şi 31 de ani internate la spitalul Bagdasar, şi o altă victimă de la spitalul de Arşi, au pierdut lupta cu viaţa ieri. 
 
Şi bilanţul răniţilor este uriaş: din cei 140 de răniţi aflaţi în spitalele din Capitală, 90 sunt în stare gravă sau critică. În acest timp, autorităţile continuă ancheta. 

×
Subiecte în articol: Club Colectiv ctp
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close