Antena 3 CNN Actualitate Social Florin Cîțu, despre inundațiile din ultimele ore: ”Nu ne luăm concediu. Trebuie să ne pregătim pentru cele mai dificile situații”

Florin Cîțu, despre inundațiile din ultimele ore: ”Nu ne luăm concediu. Trebuie să ne pregătim pentru cele mai dificile situații”

Premierul Florin Cîțu a susținut o videoconferință cu prefecții, organizată în contextul inundațiilor din ultimele ore, în care a declarat că toată lumea trebuie să fie precaută, iar autoritățile trebuie să fie pregătite să intervină.

Florin Cîțu, despre inundațiile din ultimele ore: ”Nu ne luăm concediu. Trebuie să ne pregătim pentru cele mai dificile situații”
Sursa foto: Captură Facebook/ Guvernul României
de Andreea Ştefan    |    19 Iun 2021   •   14:21

”Aş vrea să facem o evaluare a zilei de ieri, am avut momente mai dificile în câteva judeţe, în Bacău şi mai ales la Vrancea. Situaţia de la Vrancea încă este în derulare, mai avem cei 12 muncitori care au rămas izolaţi şi acolo situaţia este în curs de rezolvare, am vorbit cu domnul Arafat.

Aş vrea astăzi să facem evaluarea zilei de ieri, să vedem cum au reacţionat, apoi aş vrea să avem o discuţie, să vedem ce se întâmplă cu specialiştii de la meteo şi hidro, să ne spună la ce să ne aşteptăm în zilele următoare, şi după aceea aş vrea să iau pe fiecare prefect în parte, să discutăm să vedem ce probleme aveţi, ce nevoi aveţi ca să ne pregătim, dacă este nevoie, pentru următoarea şedinţă de Guvern, să trimitem resurse sau ajutoare, să vedem de ce e nevoie”, a spus premierul la începutul videoconferinței.

”Aş vrea să fim precauţi”

Premierul dorește evaluarea situațiilor de vineri și îndeamnă toți oamenii să fie precauți.

”Este o situaţie dificilă, toată lumea trebuie să fie pregătită, nu ştim exact şi vom afla ce se va întâmpla în perioada următoare, dar aş vrea să fim precauţi, să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea, suntem toţi pregătiţi să intervenim în orice moment”, a spus Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu inundatii
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close