Florin ieșise la terasă pentru a petrece câteva ore de relaxare. În câteva minute, totul a fost la un pas să se transforme într-o adevărată tragedie pentru el

19 Aug 2019   •   13:15
Florin ieșise la terasă pentru a petrece câteva ore de relaxare. În câteva minute, totul a fost la un pas să se transforme într-o adevărată tragedie pentru el Foto: Vremea nouă

Florin ieșise la terasă pentru a petrece câteva ore de relaxare. În câteva minute, totul a fost la un pas să se transforme într-o adevărată tragedie pentru el. 

Bărbatul de 34 de ani a început să discute în contradictoriu cu Cătălin Pascaru, un recidivist, moment în care cel din urmă a intrat în bar din Miclesti, a luat o sticlã, a spart-o de perete, dupã care l-a atacat pe Florin Sabadac.

Doar norocul si prezenta de spirit i-au salvat viata victimei. Agresorul a încercat sã îl rãneascã în zona gâtului, dar Florin Sabadac s-a apãrat cu mâna. Acesta s-a ales cu mai multe rãni provocate cu ciobul de sticlã si a fost preluat de un echipaj SMURD.

Victima a ajuns la spital la Iasi, direct în sala de operatii. Între timp, agresorul umbã slobod pe ulitele satului, fiind cercetat în stare de libertate, pentru loviri si alte violente, scrie vremeanoua.ro. 

Parteneri
x close