Antena 3 CNN Actualitate Social Focuri de armă în Iași. Polițiștii au fost nevoiți să tragă după un șofer

Focuri de armă în Iași. Polițiștii au fost nevoiți să tragă după un șofer

Focuri de armă în Iași. Polițiștii au fost nevoiți să tragă după un șofer
04 Apr 2019   •   09:59

Un echipaj al Poliţiei Locale Iaşi a fost nevoit să tragă un foc de avertisment după ce un şofer a refuzat să oprească autoturismul, a demarat brusc şi l-a acroşat pe unul dintre poliţişti. 

Şeful Poliţiei Locale Iaşi, Liviu Zanfirescu, a declarat că incidentul a avut în zona Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu. Potrivit acestuia, un echipaj al Poliţiei Locale a observat staţionând neregulamentar un autoturism, şoferul nefiind în zonă, şi au efectuat verificări pentru a indentificarea conducătorului. În acest timp, un bărbat a venit în autoturism, moment în care poliţiştii locali s-au prezentat şi au cerut şoferului să se legitimeze. Bărbatul a refuzat să facă acest lucru, s-a baricadat în maşină şi chiar a încercat să plece. 

În acel moment, susţine Liviu Zanfirescu, unul dintre dintre poliţişti, care se afla în faţa maşinii care staţiona neregulamentar, a fost luat pe capotă pe o distanţă de mai mulţi metri. Conform şefului Poliţiei Locale, poliţistul de pe capotă a tras un foc de avertisment pentru a-l determina pe şofer să oprească, acesta încercând să dea maşina cu spatele, dar a fost blocat de un alt participant la trafic. 

În acest timp, colegul poliţistului a cerut ajutoare, la faţa locului sosind alt echipaj al Poliţiei Locale şi un echipaj din cadrul IPJ Iaşi. 

Până la sosirea echipajului din cadrul IPJ Iaşi, bărbatul s-a baricadat în maşină şi a refuzat să discute cu poliţiştii locali. La sosirea echipajului din cadrul IPJ, bărbatul a fost nevoit să prezinte documentele, el fiind dus la Secţia 5 Poliţie, pentru audieri. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: pistol focuri Iași
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close