x close

Focuri de armă în Iași. Polițiștii au fost nevoiți să tragă după un șofer

04 Apr 2019   •   09:59
Focuri de armă în Iași. Polițiștii au fost nevoiți să tragă după un șofer

Un echipaj al Poliţiei Locale Iaşi a fost nevoit să tragă un foc de avertisment după ce un şofer a refuzat să oprească autoturismul, a demarat brusc şi l-a acroşat pe unul dintre poliţişti. 

Şeful Poliţiei Locale Iaşi, Liviu Zanfirescu, a declarat că incidentul a avut în zona Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu. Potrivit acestuia, un echipaj al Poliţiei Locale a observat staţionând neregulamentar un autoturism, şoferul nefiind în zonă, şi au efectuat verificări pentru a indentificarea conducătorului. În acest timp, un bărbat a venit în autoturism, moment în care poliţiştii locali s-au prezentat şi au cerut şoferului să se legitimeze. Bărbatul a refuzat să facă acest lucru, s-a baricadat în maşină şi chiar a încercat să plece. 

În acel moment, susţine Liviu Zanfirescu, unul dintre dintre poliţişti, care se afla în faţa maşinii care staţiona neregulamentar, a fost luat pe capotă pe o distanţă de mai mulţi metri. Conform şefului Poliţiei Locale, poliţistul de pe capotă a tras un foc de avertisment pentru a-l determina pe şofer să oprească, acesta încercând să dea maşina cu spatele, dar a fost blocat de un alt participant la trafic. 

În acest timp, colegul poliţistului a cerut ajutoare, la faţa locului sosind alt echipaj al Poliţiei Locale şi un echipaj din cadrul IPJ Iaşi. 

Până la sosirea echipajului din cadrul IPJ Iaşi, bărbatul s-a baricadat în maşină şi a refuzat să discute cu poliţiştii locali. La sosirea echipajului din cadrul IPJ, bărbatul a fost nevoit să prezinte documentele, el fiind dus la Secţia 5 Poliţie, pentru audieri. 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

pistol focuri Iasi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati