x close

Forţele Navale încep manifestările pentru Ziua Marinei. Vor fi organizate ceremonii în şapte oraşe din ţară, până în 15 august

05 Aug 2018   •   08:18
Forţele Navale încep manifestările pentru Ziua Marinei. Vor fi organizate ceremonii în şapte oraşe din ţară, până în 15 august

Ziua Marinei Române va fi organizată, în acest an, în şapte oraşe din ţară, la evenimente urmând să participe mii de marinari militari, zeci de nave şi aparate de zbor. Publicul va putea asista la exerciţii navale, spectacole de muzică militară şi va putea vedea nave, ambarcaţiuni şi echipamente militare. Seria manifestărilor începe, duminică, la Galaţi, cu un concert susţinut pe faleza Dunării.

Statul Major al Forţelor Navale a anunţat că Ziua Marinei Române va fi marcată printr-o serie de evenimente la care vor participa mii de marinari militari, zeci de nave şi aparate militare de zbor, scrie news.ro.

În premieră, anul acesta, manifestările încep în 5 august, la Galaţi, şi vor continua la Constanţa, Mangalia, Tulcea, Brăila, Bucureşti şi Cernavodă, până în 15 august, când este programat, la Constanţa, cel mai mare spectacol naval din România.

Muzica Militară a Forţelor Navale deschide, duminică, seria manifestărilor, cu un concert susţinut pe faleza Dunării din Galaţi, între orele 18.30-19.30.

Citeşte mai multe despre:

manifestari Ziua Marinei ceremonii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati