Antena 3 CNN Actualitate Social Fost ministru al Muncii, trage un semnal de alarmă: Economia din UE își revine. La noi, Cîţu anunţă prăpădul

Fost ministru al Muncii, trage un semnal de alarmă: Economia din UE își revine. La noi, Cîţu anunţă prăpădul

Marius Budăi vine cu replici acide la adresa guvernului liberal. Fostul ministru al Muncii subliniază că Executivul nu ia măsuri pentru relansarea economică, iar ministrul Cîţu vorbeşte de creşteri mult mai mici faţă de cele prevăzute în lege.

Fost ministru al Muncii, trage un semnal de alarmă: Economia din UE își revine. La noi, Cîţu anunţă prăpădul
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    30 Iun 2020   •   00:05

„Domnule Preşedinte al PNL, (nu tresăriţi domnule Orban, nu despre dumneavoastră este vorba ci despre domnul Iohannis) mediul de afaceri românesc încă aşteaptă aşa-zisul dumneavoastră Program de relansare economică, cetăţenii români încă aşteaptă ca dumneavoastră să le protejaţi puterea de cumpărare. Domnule Preşedinte, vă rog să le comunicaţi fantasticului premier dezertor Cîţu şi lui Orban că în ţările UE, unde Programele de stimulare economică şi de Protejare a puterii de cumpărare a populaţiei au fost implementate, economiile acestor ţări sunt deja în revenire. Din păcate, domnule preşedinte PNL, Klaus Iohannis, nu vă pasă!”, a afirmat Marius Budăi.    

„Indicatorul Composite Purchasing Managers (PMI) în zona euro, care evaluează situaţia economiei, s-a redresat la 47,5 puncte în iunie, de la 31,9 puncte în mai, şi nivelul scăzut record de 13,6 puncte în aprilie, potrivit estimării preliminare publicate marţi de Markit, cu sediul la Londra. Analiştii se aşteptau ca indicele să se situeze la nivelul de 42,4 puncte. Se arată o stabilizare şi o ascensiune (modestă, într-adevăr) pentru ţările care au înţeles să aplice măsurile de relansare economică corect şi la timp. În tot acest timp, în încercarea lui grotească de a justifica tăierea pensiilor părinţilor şi bunicilor noştri şi cu tupeul binecunoscut, dezertorul Cîţu ne anunţă că unul din lucrurile fantastice, care vor urma pentru România, este o cădere economică cruntă. Adevărul este că de la doi oameni care compară creşterea pensiilor şi alocaţiilor cu “drumul spre iad” sau  fiind “nişte nefăcute” nu prea avem ce aştepta”, spune fostul ministru, potrivit Adevarul.


 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close