Antena 3 CNN Actualitate Social Fostul pilot Titi Aur, victima unui atac în trafic: „Reacțiile pot fi foarte periculoase”

Fostul pilot Titi Aur, victima unui atac în trafic: „Reacțiile pot fi foarte periculoase”

Fostul pilot Titi Aur, victima unui atac în trafic: „Reacțiile pot fi foarte periculoase”
23 Aug 2018   •   12:23

Autorităţile par neinteresate de tâlhăriile la drumul mare. Jafurile de pe drumul care trece prin Sineşti încă sunt cercetate fără să fie identificaţi autorii, la mai bine de trei luni de la comiterea faptelor. 

Nici despre cazul de la Ţăndărei autorităţile nu spun nimic, deşi o familie cu copii a fost aproape să fie tâlhărită. 

Fostul şef al Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, vorbea, la rândul lui, de cel puţin 10 zone din ţară în care astfel de jafuri au loc şi critica lipsa de reacţie a foştilor săi colegi. 

Și fostul pilot de raliuri, Titi Aur, a fost victima unui atac în trafic în stilul jafurilor de la Sineşti din luna mai. 

„Din păcate, această situație e atât de delicată și complicată. Autoritățile trebuie să ia măsuri. E ușor să îi depistezi. Am avut o întâmplate. Am oprit o mașină, îmi făcea semn că avea nevoie de ajutor. Mi-am dat seama că nu e vorba de un ajutor. Am plecat, am accelerat. Dar e dificil, că apare emoția, apare stresul, poți să faci niște gesturi care duc la manevre. Atunci, reacțiile pot fi foarte periculoase”, a spus Titi Aur. 

×
Subiecte în articol: Titi Aur trafic victima atac
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close