Antena 3 CNN Actualitate Social Fratele șefului SIE, implicat într-un dosar de prostituție. Tolo.ro: Gabriel Predoiu, recunoscut ca „Gabi SRI”

Fratele șefului SIE, implicat într-un dosar de prostituție. Tolo.ro: Gabriel Predoiu, recunoscut ca „Gabi SRI”

Fratele șefului SIE, implicat într-un dosar de prostituție. Tolo.ro: Gabriel Predoiu, recunoscut ca „Gabi SRI”
31 Ian 2018   •   11:26

Dezvaluire explozivă despre fratele şefului SIE. Gabriel Predoiu, fratele lui Silviu Predoiu, ar fi fost recunoscut drept client de către o tânără, victimă a unei reţele de proxeneţi.

Totul a ieşit la iveală în urma unei investigaţii realizate de jurnaliştii Mirela Neag, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan.

„Ca să îl citez pe domnul Silviu Predoiu, totul a început când SRI anchetata acest caz și l-a trimis acolo pe domnul Gabriel Predoiu, aceasta este varianta oficială. Ceea ce spune astăzi SIE este „îmi pare rău”. Atunci când o fată te arată cu  degetul pe o planșă, că erai vizitator frecvent acolo, te cunoșteai cu patronul și numărul tău de telefon este pe acolo și ofițerii DGA te filează, tu nu mai poți să fii agent SRI. Fata îl numește „Gabi de la SRI”. Și după ce a fost recunoscut, nu s-a mai întâmplat nimic. Asta se întâmpla în 2005. Dosarul-mamă a ajuns în instanță. Pedepsele au fost infime, maxim cinci ani cu executare, trei ani cu suspendare pentru peștoaică, iar chinezii cel mai mult. DIICOT a fost stupefiat și face apel pana la ICCJ. Pe lângă pedeapsa de cinei ani, ICCJ și SIE vin și spun „nu îi expulzăm, pot rămâne”, a spus Cătălin Tolontan, pentru Antena 3. 

×
Subiecte în articol: prostitutie dosar Catalin Tolontan
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close