Antena 3 Actualitate Social Trei frați din Piatra Neamț, dintre care unul de doar 3 anișori, supuși la abuzuri groaznice de părinții lor

Trei frați din Piatra Neamț, dintre care unul de doar 3 anișori, supuși la abuzuri groaznice de părinții lor

de Claudia Popovici    |    14 Apr 2021   •   20:59
Trei frați din Piatra Neamț, dintre care unul de doar 3 anișori, supuși la abuzuri groaznice de părinții lor

Un băiat, în vârstă de 14 ani, din Piatra Neamț a decis să fugă de acasă, sătul fiind de abuzurile inumane la care mama şi concubinul acesteia l-au supus pe el şi pe fraţii lui ani în şir. Găsit de polițiști, copilul a povestit drama prin care trece.

Potrivit presei locale, băiatul de 14 ani a fugit de mai multe ori de acasă până acum. Polițiștii l-au găsit de fiecare dată în același loc, la un vecin de vârsta lui. De data aceasta, agenţii i-au adresat tânărului mai multe întrebări şi aşa au ieșit la iveală informații tulburătoare.

Cercetările au arătat faptul că femeia şi bărbatul şi-au înfometat, bătut şi violat copiii, una din victime fiind o fetiță de doar opt ani. Mai mult, copilul de trei ani rezultat din relaţia de concubinaj dintre cei doi suferă de același tratament.

În propunerea de arestare preventivă, procurorii de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Piatra Neamţ au acuzat-o pe mamă, în vârstă de 38 de ani şi pe concubinul acesteia, în vârstă de 47 de ani, de săvârșirea mai multor infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului, viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată în perioada 2014 - 2020.

"Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu în condițiile în care victima infracțiunii de viol, adică fiul inculpatei a fugit de la domiciului, poliţia fiind implicată în acţiuni de căutare”, a declarat procurorul Mugurel Darie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, notează mesagerulneamt.ro

Cei trei copii în vârstă de 14, 8 şi 3 ani au fost instituționalizați în centre ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamţ, cei mai mari dintre ei fiind consiliați psihologic.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close