Antena 3 CNN Actualitate Social Doi frățiori din plasament s-au regăsit după mulți ani, înainte de Crăciun. "Vrem să vă arătam ceva emoționant"

Doi frățiori din plasament s-au regăsit după mulți ani, înainte de Crăciun. "Vrem să vă arătam ceva emoționant"

Doi frați aflați în plasament separați s-au regăsit după mai mulți ani în care aceștia au fost despărțiți. Emoția lor revederii a fost una puternică.

Doi frățiori din plasament s-au regăsit după mulți ani, înainte de Crăciun. "Vrem să vă arătam ceva emoționant"
Sursa foto: Facebook | Asociația Apel la Acțiune
de Ioana Mircea    |    24 Dec 2022   •   20:11

Asociația Apel la Acțiune din Satu Mare a prezentat pe Facebook cazul emoționat al celor doi frați care s-au regăsit înainte de Crăciun. Mama copiilor a murit, iar tatăl acestora se află în străinătate.

"Vrem să vă arătam ceva și mai emoționant, regăsirea dintre doi frățiori. În timpul petrecerii am luat parte la emoția puternică a reîntâlnirii a doi frați: Gena, aflată în asistență maternală din 2019 și Csaba, abia intrat la Centrul de Tranzit Andrei.

Mama acestora este decedată, iar tatăl a plecat în străinătate. Doi copii frumoși, cu suflete pline de iubire și ochi înlăcrimați de revedere. Dar lucrurile nu se opresc aici, astfel că s-au început deja demersurile pentru reunirea fraților, cu măsură de protecție, la același asistent maternal, care, fiind și el prezent, le-a împărtășit lacrima și bucuria", este postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close