Antena 3 CNN Actualitate Social Fuego, mesaj emoționant pentru familia lui Ion Dichiseanu: ”Era fenomenal, pură inspirație, era cu totul special”

Fuego, mesaj emoționant pentru familia lui Ion Dichiseanu: ”Era fenomenal, pură inspirație, era cu totul special”

În exclusivitate pentru Antena 3, Fuego a povestit cum era maestrul Ion Dichiseanu dincolo de scenă și de lumina reflectoarelor. Au fost buni prieteni în ultimii ani. Actorul era topit după nepoțica lui, Anastasia, povestește Fuego. Artistul transmite un mesaj emoționant pentru familia greu încercată.

Fuego, mesaj emoționant pentru familia lui Ion Dichiseanu: ”Era fenomenal, pură inspirație, era cu totul special”
Sursa foto: Facebook/ Paul Surugiu-Fuego
de Andreea Ştefan    |    21 Mai 2021   •   10:32

„Am avut multe de învățat de la acest mare artist”, a declarat Fuego.

„În ceruri, va cina aplaudat măreș un alt maestru, pentru optimiști, în teatrul cerului, el va juca semeț iar noi, noi vom fi mai singuri și mai triști”, a spus, plin de emoție, artistul.

Fuego a povestit apoi despre cum era Ion Dichiseanu, departe de scenă și de lumina reflectoarelor, apoi a transmis un mesaj și familiei acestuia.

„S-a dus și unul dintre ultimii mohicani ai teatrului și filmului românesc. S-a stins din lumea aceasta, dar nu și din sufletele celor care l-au iubit și prețuit nespus. Mă număr printre ei și sunt fericit că am avut multe lucruri de învățat de la acest mare artist cu totul și cu totul special.

Îți mărturisesc că am făcut parte în ultimii ani din cercul prietenilor și l-am văzut bucurându-se de familia lui, de fiica lui minunată dar și de Anastasia, o nepoțică pe care o iubea cu toată ființa lui.

Fuego: „Voiam să fiu și eu Ion Dichiseanu”

Va mărturisesc că dincolo de reflectoare era pură inspirație, era fenomenal când îți povestea, îi plăcea să împărtășească amintirile, bucuriile și succesele. Țin mine că eram copil și vedeam „Toate Pânzele Sus” și voiam să fiu și eu Ion Dichiseanu. A fost un mentor dacă vrei.

Îl iubesc pe maestrul Dichiseanu și îl voi iubi mereu pentru că acest minunat actor nu avea vanități și mereu, absolut mereu vorbea la superlativ despre toți colegii lui, toți actorii minunați.

A jucat în peste 60 de filme și l-am văzut în nenumărate roluri la teatrul Nottara. Teatru pe care l-a slujit atâția ani. Sunt fericit că l-am cunoscut, Dumnezeu să îl așeze în lumea celor drepți, iar familiei condoleanțe din partea mea, îi iubesc pe toți și îmi pare rău că maestrul putea să mai trăiască și să facă lucruri frumoase pentru publicul român. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a mai spus Fuego.

 

×
Subiecte în articol: Fuego Ion Dichiseanu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close