Antena 3 CNN Actualitate Social Furie în Caracal din cauza anchetei! Motivul pentru care procurorii au întrerupt căutările la domiciliul lui Gheorghe Dincă

Furie în Caracal din cauza anchetei! Motivul pentru care procurorii au întrerupt căutările la domiciliul lui Gheorghe Dincă

Furie în Caracal din cauza anchetei! Motivul pentru care procurorii au întrerupt căutările la domiciliul lui Gheorghe Dincă
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    31 Iul 2019   •   18:07

Informaţie de ultima oră pe SURSE: Oasele găsite la Gheorghe Dincă sunt umane şi aparţin unei persoane cu talie mică, subţire, posibil copil.

A trecut o săptămână de la răpirea Aexandrei, iar autorităţile nu au niciun indiciu despre locul în care ar putea fi aceasta. Posibilitatea ca Gheorghe Dincă să fi incinerat trupul acesteia este, conform specialiştilor, din ce in ce mai mică.

Poliţia a făcut miercuri un tur de forţă în Caracal. Poliţiştii iau în calcul mai multe piste, iar scafandrii fac căutări în lacurile din apropiere.

În acest moment procurorii pot demonstra răpirile însă nu au nicio probă, în afară de declaraţia suspectului, pentru a dovedi că aceste fete au fost ucise.

E furie în Caracal din cauza anchetei.

Procurorii au întrerupt căutările la domiciliul lui Gheorghe Dincă!

„Astăzi nu am desfăşurat nicio percheziţie domiciliară nicăieri, pentru că ar fi trebuit să o desfăşurăm cu autorizarea judecătorului şi nu s-a solicitat aşa ceva. Cercetarea la faţa locului cu siguranţă va fi reluată, pentru că ea nu este finalizată. Fiind vorba despre o cauză care se desfăşoară cu un inculpat aflat în arest preventiv, cercetarea la faţa locului trebuie reluată în prezenţa dumnealui şi a apărătorului său. Dacă poate fi adus, trebuie adus, pentru că nu putem să ne asumăm riscul de a genera suspiciunea că am planta noi nişte probe”, a spus șeful DIICOT Felix Bănilă.

×
Subiecte în articol: Caracal ancheta alexandra Gheorghe Dincă
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close