Antena 3 CNN Actualitate Social Furtuna Sabine, în România. Camion cu remorcă pus la pământ de vântul puternic, maşini distruse, drumuri închise - VIDEO

Furtuna Sabine, în România. Camion cu remorcă pus la pământ de vântul puternic, maşini distruse, drumuri închise - VIDEO

Furtuna Sabine ajunge în România, după ce a devastat jumătatea de vest a Europei. Meteorologii au emis Cod portocaliu de viscol pentru zonele montane din vestul şi nord vestul ţării. 

Furtuna Sabine, în România. Camion cu remorcă pus la pământ de vântul puternic, maşini distruse, drumuri închise - VIDEO
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Feb 2020   •   12:48

Acolo unde nu ajung ninsorile, vântul va crea probleme. Deja se simt primele efecte în zonele vizate de Codul portocaliu. 

La Cluj-Napoca, rafalele de vânt de peste 100 de kilometri/h au răsturnat un camion greu de câteva tone cu tot cu remorca pe care se afla un panou publicitar. Cinci maşini au fost distruse în urma impactului. Doar norocul a făcut ca nimeni să nu se afle în aceste maşini.

Tot la Cluj-Napoca, un copac a fost doborât peste firele de înaltă tensiune. Strada a fost blocată imediat, pentru a se evita o tragedie.

Furtuna Sabine se face simţită şi în judeţul Bistriţa-Năsăud. Cea mai afectată zonă este Pasul Tihuţa, care face legătura între Transilvania şi Moldova. Drumarii au intervenit cu nouă utilaje şi au împrăştiat peste 60 tone de material antiderapant.

Vremea se va ameliora de la mijlocul acestei săptămâni, iar temperaturile vor ajunge săptămâna viitoare chiar şi la 18 grade Celsius în sudul ţării, spun meteorologii.

Furtuna Sabine face ravagii în România

×
Subiecte în articol: furtuna sabine
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close