Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriel, la zece ani, și-a salvat părinții din incendiu. Băiețelul, înlăcrimat că nu a reușit salva icoana

Gabriel, la zece ani, și-a salvat părinții din incendiu. Băiețelul, înlăcrimat că nu a reușit salva icoana

La doar 10 ani, Gabriel a devenit eroul familiei sale. Băiatul dintr-o localitate din Gorj s-a trezit înconjurat de flăcări şi a reuşit să fugă până în camera alăturată pentru a-şi alarma părinţii de pericol. 

Gabriel, la zece ani, și-a salvat părinții din incendiu. Băiețelul, înlăcrimat că nu a reușit salva icoana
de Gabriela Mladin    |    Adrian Nedeloiu    |    10 Iun 2020   •   14:34

Rămasă fără o locuinţă, întreaga familie locuieşte acum prin vecini şi, cu ajutorul oamenilor de bine din localitate, vrea să-şi refacă locuinţa.

Cu ochii înlăcrimaţi, Gabriel strânge la piept icoana pe care nu a mai putut-o salva din incendiul care i-a mistuit casa. Şi-a salvat însă, părinţii şi cele două surori mai mici. 

Un scurtcircuit la o priză din camera în care dormea Gabriel a făcut ca întreaga încăpere să fie cuprinsă de flăcări în doar câteva clipe. Cu greu a reuşit să se ridice din pat şi, cu ultimele puteri şi-a strigat părinţii. 

A venit în fugă şi negru pe faţă: Mami, vino! Căsca din gură pentru că se intoxicase cu fum. 

Au scăpat teferi şi asta le dă putere. Cu ajutorul vecinilor vor acum să repare acoperişul pentru a se muta înapoi în casă. 


 

×
Subiecte în articol: Gabriel
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close