Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriel Oprea, după procesul în cazul morții lui Bogdan Gigină: Un accident a fost speculat politic

Gabriel Oprea, după procesul în cazul morții lui Bogdan Gigină: Un accident a fost speculat politic

Gabriel Oprea, după procesul în cazul morții lui Bogdan Gigină: Un accident a fost speculat politic
07 Noi 2018   •   18:36

Tribunalul Bucureşti a rămas în pronunţare, miercuri, în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, în care este implicat fostul vicepremier Gabriel Oprea

Instanţa a luat în discuţie, în şedinţă secretă, două excepţii de neconstituţionalitate ridicate de avocaţi, urmând să anunţe decizia.

Daniel Ionaşcu, avocatul familiei Gigină, a declarat că prima excepţie de neconstituţionalitate a vizat competenţa Tribunalului Bucureşti în condiţiile în care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a trimis acest dosar spre competentă soluţionare Judecătoriei Sectorului 1, apoi un magistrat a decis să trimită cauza la Tribunalul Bucureşti.

Gabriel Oprea a declarat la ieşirea din Tribunalul Bucureşti că dosarul este unul politic. „Este un dosar în care un accident a fost speculat politic, în sensul că la momentul respectiv trebuia să plecăm de la guvernare. Instanţa supremă a decis că a fost un accident la care eu nu am participat, a decis că nu are nicio legătură cu atribuţiunile mele de serviciu. Repet: a fost un dosar politic”, a delarat Gabriel Oprea la finalul şedinţei de judecată.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close