Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea, acuzaţii grave după o avarie majoră: 'Elcen a sabotat bucureștenii. Vom depune plângere penală'

Gabriela Firea, acuzaţii grave după o avarie majoră: 'Elcen a sabotat bucureștenii. Vom depune plângere penală'

Gabriela Firea aruncă cu acuzații grave. Primarul General al Capitalei susține că Elcen a sabotat bucureștenii, iar această instituție se află în subordinea PNL.

Gabriela Firea, acuzaţii grave după o avarie majoră: 'Elcen a sabotat bucureștenii. Vom depune plângere penală'
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
de M.V    |    08 Feb 2020   •   13:25

”#Sabotaj #ReaCredinta
#GuvernDusmanosCuOamenii
Sabotaj fata de bucuresteni, din partea Elcen, institutie in subordinea Guvernului PNL.
S-a “gresit” cu 20 de grade mai mult la livrarea agentului termic, astfel incat s-a produs o avarie foarte grava. Vom depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare, care reprezinta infrastructura critica si trebuie asigurata continuitatea, conform legii.

Nu credem in varianta unei erori tehnice. Diferenta de temperatura este mult prea mare iar tehnicienii care au facut manevrele stiau ca vor provoca o mare avarie.

Citește și: ELCEN răspunde acuzațiilor de sabotaj lansate de Gabriela Firea, după ce Sectoarele 2 şi 3 au rămas fără apă caldă şi căldură

Acest sabotaj vine la doua zile dupa ce ministrul PNL al economiei a declarat ca lucreaza la o lege prin care Primariei Capitalei sa i se interzica plata subventiei pentru agentul termic, cu exceptia unui numar mic de persoane.
Asta inseamna facturi enorme pentru cetateni. Pe acest subiect voi reveni cu detalii zilele urmatoare.

Iata si informatiile de pe teren, in legatura cu avaria:

Avarie la reteaua primara de termoficare din Capitala din cauza unor manevre efectuate de CET SUD - ELCEN, din subordinea Ministerului Economiei

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) anunta ca, in urma unor manevre efectuate de CET SUD, apartinand ELCEN - entitate aflata in subordinea Ministerului Economiei, manevre ce au constat in modificarea debitului ce a determinat crestea brusca a temperaturii agentului termic solicitat cu aproape 20 de grade - au fost inregistrate fluctuatii de presiune in sistemul de termoficare, care au produs o avarie la reteaua primara ce alimenteaza Sectoarele 2 si 3 din Municipiul Bucuresti.

Din aceasta cauza suntem in imposibilitatea de a furniza apa calda si caldura catre clientii arondati punctelor termice din aceste zone.

Toate echipele Companiei Termoenergetica sunt in teren pentru a efectua manevrele de izolare a zonei afectate. Angajatii CMTEB fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Ne cerem scuze cliențior pentru disconfort!”, a scris Firea, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Horoscop 5 iunie. Taurii văd totul clar, Racii luptă din răsputeri
x close