Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea anunță că nu se percep majorări de întârziere la plata chiriei locuințelor de la Primăria Capitalei

Gabriela Firea anunță că nu se percep majorări de întârziere la plata chiriei locuințelor de la Primăria Capitalei

Pe durata stării de urgență, nu se percep majorări de întârziere la plata chiriei locuintelor de la Primaria Capitalei, prin AFI si Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Gabriela Firea anunță că nu se percep majorări de întârziere la plata chiriei locuințelor de la Primăria Capitalei
Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook
de S.T.    |    24 Mar 2020   •   10:37

La propunerea Primarului General, în ședința Consiliului General al Municipiului București, a fost aprobat un proiect care privește chiriașii din imobilele Administrației Fondului Imobiliar (AFI).

„Astfel, pe perioada stării de urgență determinate de epidemia COVID-19, nu se vor calcula majorări pentru eventuala plată cu întârziere a chiriei datorate de aceștia.

Primarul General, Gabriela Firea: „Amânăm fără nicio penalitate plata chiriilor pentru cei care locuiesc în casele sau apartamentele de la AFI. Este o măsură normală pe care o luăm în această perioadă, când toată lumea are de suferit din cauza pandemiei”.

Totodată, proiectul se referă și la imobilele administrate de Administrația Municipală pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic și prevede că nu se vor calcula majorări pentru plata cu întârziere a contravalorii lipsei de folosință a beneficiarilor dreptului de locațiune pentru aceste categorii de imobile.

Proiectul are ca scop să sprijine această categorie de chiriași în depășirea eventualelor dificultăți financiare pe care le-ar putea înregistra în această perioadă, și prevenirea formării de noi datorii”, a scris Gabriela Firea, marți, pe pagina sa de Facebook.

×

Desfăşurare impresionantă de forţe

Primele imagini de la barajul fisurat de la Tăul Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close