Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea: "La mulți ani, copii ai României!"

Gabriela Firea: "La mulți ani, copii ai României!"

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pentru a celebra Ziua Copilului. "De 1 iunie serbăm copiii și, odată cu ei, retrăim an de an efervescența acestei vârste de aur".

Gabriela Firea: "La mulți ani, copii ai României!"
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Alexandra Axinia    |    01 Iun 2023   •   11:07

Gabriela Firea s-a întâlnit astăzi cu parte din copii care se află în sistemul de protecție specială și cresc la Buzău, în structurile DGASPC.

"A fost o încântare să îi am oaspeți speciali de 1 iunie pe cei 12 copii care se află în sistemul de protecție specială și cresc la Buzău, în structurile DGASPC. Sunt, fără excepție, copii deosebiți, care m-au impresionat cu ambiția pe care o au de a face tot ce pot să-și schimbe destinul care nu a fost bun cu ei la început.

Deși n-au un sprijin în familiile lor sau n-au deloc familii, sunt plini de elan și deciși să facă ceva în viață. Au pasiuni, au vise mari și o energie atât de bună!", a declarat Gabriela Firea. 

Ministrul Familiei a salutat și transmis gânduri bune către toți cei 42.000 de copii pe care îi avem în grija statului, în sistemul de protecție specială.

 Citește și: Porţi deschise la Camera Deputaţilor, de 1 Iunie, cu ocazia Zilei Copilului. Ce activităţi au fost pregătite pentru cei mici

"Îmi dau seama că nu vă e ușor, că vă simțiți adesea singuri și neînțeleși, că vă lipsesc oamenii apropiați cu care să vă sfătuiți și care să vă sprijine... Trebuie să aveți însă încredere în voi, să nu vă descurajați și să știți că puteți ajunge unde vă doriți, dacă sunteți ambițioși, serioși și vă urmați visul", a mai spus Gabriela Firea. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea mesaj Ziua Copilului
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close