Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea: S-a născut primul copil prin programul „O şansă pentru cuplurile infertile”

Gabriela Firea: S-a născut primul copil prin programul „O şansă pentru cuplurile infertile”

Gabriela Firea: S-a născut primul copil prin programul „O şansă pentru cuplurile infertile”
de S.T.    |    12 Apr 2019   •   16:38

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat vineri că s-a născut primul copil prin programul "O şansă pentru cuplurile infertile", derulat de Primăria Capitalei.

„S-a născut primul copil prin programul "O şansă pentru cuplurile infertile", derulat de Primăria Capitalei. Această veste minunată ne confirmă că împreună putem schimba vieţi! Fericita mămica a născut la Maternitatea Spitalului Cantacuzino din Capitală o fetiţă perfect sănătoasă, care a fost concepută prin programul de fertilizare in vitro derulat de Primăria Capitalei, prin ASSMB. Naşterea acestui bebeluş reprezintă o veste extraordinară pentru familia sa, dar şi pentru noi, mai ales că prin acest program ne-am propus să susţinem financiar cât mai multe cupluri care doresc să-şi împlinească visul de a avea copii”, a scris edilul pe Facebook.

Prin acest proiect de sprijinire a cuplurilor infertile, demarat în anul 2018, se oferă familiilor un sprijin de 3.500 de euro pentru procedurile de fertilizare in vitro.

×
Subiecte în articol: primar Gabriela Firea program
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close