Antena 3 Actualitate Social Gabriela Firea: „Vom construi patru grădiniţe şi cinci after-school-uri în Sectoarele 2 şi 5”

Gabriela Firea: „Vom construi patru grădiniţe şi cinci after-school-uri în Sectoarele 2 şi 5”

de S.T.    |    22 Aug 2019   •   10:53
Gabriela Firea: „Vom construi patru grădiniţe şi cinci after-school-uri în Sectoarele 2 şi 5”
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

Primăria Capitalei derulează investiţii în valoare de 51,7 milioane de lei în infrastructura educaţională preluată de la sectoare, urmând să fie construite patru grădiniţe şi cinci after-school-uri, potrivit unui comunicat al municipalităţii.

„Am propus sectoarelor să ne înainteze obiectivele pe care doresc să le preluăm, pentru realizarea investiţiilor. Astfel, pe partea de infrastructură şcolară, am preluat realizarea a patru grădiniţe şi a cinci clădiri cu funcţiune de after-school în Sectoarele 2 şi 5. Avem pregătită documentaţia, aşa încât, până la sfârşitul acestei luni, putem lansa procedura de achiziţie pentru execuţia lucrărilor la patru grădiniţe şi două after-school-uri. Celelalte trei clădiri after-school se află, în prezent, în stadiul de relocare a utilităţilor”, a declarat primarul general Gabriela Firea.

Potrivit PMB, indicatorii tehnico-economici sunt aprobaţi pentru toate cele cinci clădiri after-school şi pentru cele patru grădiniţe, fiind estimată o valoare totală a investiţiei de 11 milioane de euro. Termenul de execuţie este de 14 luni pentru clădirile after-school şi 16 luni de la data începerii lucrărilor pentru grădiniţe, precizează sursa citată.

Cele şase obiective care vor fi lansate în achiziţie până la sfârşitul lunii sunt: patru grădiniţe situate pe Străzile Sportului nr. 21, Periş nr. 27, Ştiucii nr. 54, Pescăruşului nr. 124 şi after-school-urile de la şcolile gimnaziale nr. 103 şi nr. 134. 

Sursă: Agerpres
×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close