Antena 3 CNN Actualitate Social Gafa unui deputat PSD. Greșeli matematice și confuzii istorice pe o rețea de socializare - FOTO

Gafa unui deputat PSD. Greșeli matematice și confuzii istorice pe o rețea de socializare - FOTO

Gafa unui deputat PSD. Greșeli matematice și confuzii istorice pe o rețea de socializare - FOTO
Sursa foto: Foto: Facebook/Carmen Holban
11 Mai 2017   •   11:39

Deputatul PSD, Carmen Holban, a postat un mesaj pe Facebook, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la declararea independenţei.

 „În urmă cu 132 de ani, pe 9 Mai 1877, Adunarea Deputaţilor a proclamat Independenţa de stat a României, deschizând astfel drumul spre recunoaşterea internaţională a dreptului naţiunii române de a-şi decide singură soarta", scrie deputata PSD pe Facebook, însă, din 1877 până în 2017 sunt 140 de ani, nu 132 de ani.

Mai mult, Carmen Holban a folosit la această postare o imagine care sugerează că printre cei care au eliberat Europa de nazişti au fost mareşalul Ion Antonescu şi liderul legionar Horia Sima.

Ulterior, Carmen Holban a șters acea postare de pe pagina personală de Facebook și a spus că a luat „măsurile administrative necesare” pentru a evita o altă greșeală de acest fel.

„Materialul cu pricina a fost eliminat, iar măsurile administrative necesare pentru ca o eroare similară să nu se mai producă pe viitor au fost instituite”, a scris deputatul PSD.

Aceasta a mai precizat că textul postat anterior avea „scopul marcării unor momente”.

„În urma regretabilei erori constituite de textul atașat în cursul zilei de ieri, doresc să precizez faptul că respectivul material nu a fost gândit să provoace, ci a avut scopul marcării unor momente importante din istoria noastră ca neam”, a mai spus Carmen Holban.

×
Subiecte în articol: deputat PSD
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close