Antena 3 CNN Actualitate Social Gândaci, produse expirate și mizerie. Două supermarketuri din București au fost închise

Gândaci, produse expirate și mizerie. Două supermarketuri din București au fost închise

Două supermarketuri Mega Image din sectorul 5 al Capitalei au fost închise de echipele de control ale Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) București-Ilfov. În interior, comisarii au găsit gândaci, produse expirate și mizerie.

Gândaci, produse expirate și mizerie. Două supermarketuri din București au fost închise
Sursa foto: Facebook ANPC
de Claudia Popovici    |    08 Feb 2022   •   16:24

Echipe de control ale Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor București-Ilfov au verificat, marți, două supermarketuri Mega Image din sectorul 5 al Capitalei.

Pentru abaterile descoperite, comisarii au aplicat amenzi contravenționale în valoare de 27.000 lei. De asemenea, au fost dispuse mai multe măsuri.

„...oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman a produselor cu deficiențe și oprirea temporară a prestarii de servicii, pentru ambele magazine, până la remedierea deficiențelor constatate”, au anunțat comisarii CRPC.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În cele două magazine, comisarii au găsit produse expirate, legume și fructe improprii consumului uman, gândaci, spații igienizate necorespunzător, vitrine alimentare cu rugină și zone pline de grăsime și praf.

Acțiunea vine după ce ieri, inspectorii ANPC au găsit alimente neconforme și mizerie într-un magazin Mega Image și într-un magazin Penny din comuna Măgurele, județul Ilfov, și într-un magazin Mega Image din Sectorul 3 al Capitalei

 

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close