Antena 3 Actualitate Social George Maior, înainte de audierea în Comisia SRI: Am venit de bună credinţă să răspund la toate întrebările

George Maior, înainte de audierea în Comisia SRI: Am venit de bună credinţă să răspund la toate întrebările

27 Feb 2018   •   11:47
George Maior, înainte de audierea în Comisia SRI: Am venit de bună credinţă să răspund la toate întrebările

Fostul şef al Serviciului Român de Informaţii George Maior a declarat, marţi, că şi-a făcut foarte bine datoria în funcţia de director al SRI şi a acţionat întotdeauna în spiritul legalităţii.

Acesta s-a prezentat marţi la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI unde urmează să fie audiat.

„Consider că mi-am făcut foarte bine datoria în funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii. Serviciul a ajuns una dintre cele mai respectate instituţii în comunitatea de servicii de informaţii occidentală şi nu numai. Consider că întotdeauna am acţionat în spiritul legalităţii. Nu a fost probată nicio acuzaţie", a afirmat Maior, înainte de audiere.

George Maior a mai spus că "SRI transmite informaţii, nu transmite directorul informaţii, informaţia este construită de Serviciu". "Deci, am venit de bună credinţă să răspund la toate întrebările", a adăugat Maior.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close