Antena 3 Actualitate Social Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu ar putea fi eliberați: Au două zile la dispoziție să conteste arestul preventiv

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu ar putea fi eliberați: Au două zile la dispoziție să conteste arestul preventiv

02 Iun 2020   •   21:22
Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu ar putea fi eliberați: Au două zile la dispoziție să conteste arestul preventiv

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest după ce magistrații Tribunalului Olt au hotărât să mențină măsura arestării preventive, față de cei doi inculpați din ”Dosarul Caracal”.

Cei doi pot contesta decizia în 48 de ore de la comunicare.

Familiile Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu au solicitat judecătorului de cameră preliminară retrimiterea rechizitoriului la procurori, în vederea completării urmăririi penale, iar miercuri, 3 iunie, este termen pentru deliberare şi pronunţare.

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal".

Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close