Antena 3 CNN Actualitate Social Gheorghe Piperea: "Cineva normal la cap trebuie să ia inițiativa. Nu ai voie să provoci atacuri de panică pentru o ploaie de vară"

Gheorghe Piperea: "Cineva normal la cap trebuie să ia inițiativa. Nu ai voie să provoci atacuri de panică pentru o ploaie de vară"

Avocatul Gheorghe Piperea se arată deranjat de mesajele Ro-Alert şi spune că ar trebui reglementat sistemul, ca oamenii să nu mai fie "panicaţi" la o simplă ploaie.

Gheorghe Piperea: "Cineva normal la cap trebuie să ia inițiativa. Nu ai voie să provoci atacuri de panică pentru o ploaie de vară"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    06 Iun 2022   •   14:44

Emiterea unor alarme multiple, mai ales în timpul nopţii, poate provoca inclusiv atacuri de panică, mai spune avocatul.

"Cred că cineva normal la cap trebuie să ia inițiativa parlamentară de a reglementa naiba modul în care utilizează arahat & co sistemul ro-alert. 

Nu ai voie să provoci atacuri de panică sau chestii și mai grave pentru o simplă ploaie de vară. 

Să emiți multiple alarme, care mai și sună lugubru, la ora 12 noaptea, nu numai că face omul cu nervii sau cu inima, dar poate determina și banalizarea alertei - exact ca în povestea cu Petrică și lupul, în curând lumea va ajunge să nu mai ia în seamă ro-alert, considerând că mesajele panicarde și agramate sunt doar noi farse ale “experților” de la arahat & co. 

PS Eu mi-am dezactivat “aplicația” vieții, dar tot mai sunt două zmartfoane în casă, iar aseară au urlat de n-am mai dormit până la unu jumate …", a scris avocatul Gheorghe Piperea, luni, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Piperea
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close