Antena 3 CNN Actualitate Social Gheorghe Piperea: Decesele cauzate de cancer, de 30 de ori mai multe decât cele de coronavirus

Gheorghe Piperea: Decesele cauzate de cancer, de 30 de ori mai multe decât cele de coronavirus

Gheorghe Pipera spune că numărul românilor morți de cancer în primele luni ale anului s-a triplat în acest an. Piperea spune că numărul deceselor provocate de cancer e de 30 de ori mai mare decât cel cauzate de coronavirus. 

Gheorghe Piperea: Decesele cauzate de cancer, de 30 de ori mai multe decât cele de coronavirus
Sursa foto: antena3
12 Iun 2020   •   18:41

Statistica vizează primele luni ale anului. Anunțul a fost făcut de avocat pe contul său de Facebook.

"Anul trecut, pe vremea asta, în România, în fiecare zi mureau de cancer 142 de oameni.

În ultimele trei luni, media zilnic a deceselor din această cauză s-a triplat. De trei ori mai mulți cetățeni români cu drepturi, într-un stat (cică) democratic și social, au murit de cancer. În decursul ultimelor 100 de zile, au murit de cancer cu 30 de mii de oameni mai mulți decât muriseră anul trecut, în decursul a 100 de zile de primăvară. Numărul este de cca 30 de ori mai mare decăt totalul deceselor de covid-19 și de 6 ori mai mare decât numărul cazurilor active de infectare cu virusul chinez (de care, azi, majoritatea medicilor germani spun că nu e mai periculos decât virusul gripei obișnuite). Câți dintre acești oameni au murit cu zile, pentru că nu li s-a permis internarea pentru diverse proceduri de tratament vom vedea, probabil, în procesele de malpraxis medical îndreptate împotriva unor țapi ispășitori ai medicinei și birocrației în halate dar:

(i) cât de eroici se mai simt acum cei care au adoptat ca niște peruși îndragostiți de captivitatea lor din colivie sloganul #staiacasă, plus toate tâmpeniile liberticide inventate de autoritățile pandemice cu titlu de “protecție” contra molimei? În minunata zicere a dlui Johannis “în cazul bolilor, ori ești precaut, ori ești prost”, la ce categorie se consideră încadrabili - precauți sau proști?

(ii) cei care le acordă, în proporții demne de Coreea de Nord, încrederea lor acestor statui greșite ale pandemiei, își vor da vreodată jos de pe soclu acești idoli falși, realizând în ce hal au fost prostiți? Vor mai aplauda mult actuala prostocrație românească?

PS Răspunsuri previzibile : nu și nu. Oamenii își iubesc convingerile, chiar dacă îi fac să se vatăme singuri și chiar dacă îi fac capabili de atrocități, din supunere față de autoritate", scrie Piperea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Piperea cancer coronavirus

ȘTIRI

Petrolul rusesc, interzis de astăzi în UE. Ce urmeaza după intrarea în vigoare a embargoului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close