Antena 3 CNN Actualitate Social Ghiţă Ciobanu, la guvern. Ce a îndrăznit să îi spună lui Adrian Chesnoiu!

Ghiţă Ciobanu, la guvern. Ce a îndrăznit să îi spună lui Adrian Chesnoiu!

Premierul Nicolae Ciucă i-a primit, marţi la Palatul Victoria, pe reprezentanţii Asociaţiei Profesionale a Ciobanilor, transmite Guvernul.

Ghiţă Ciobanu, la guvern. Ce a îndrăznit să îi spună lui Adrian Chesnoiu!
Sursa foto: Agerpres
de Alexandra Dima    |    17 Mai 2022   •   13:57

Printre participanții întâlnirii de la guvern s-a aflat și cunoscutul actor din reclame Ghiță Ciobanul, care a constituit o prezenţă inedită. 

Acesta a atenținat că e nevoie ca subvențiile să se acorde echitabil, notează stiripesurse.ro.

La întâlnire, împreună cu ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, au fost analizate oportunităţile generate de utilizarea fondurilor europene pentru crescătorii de ovine, precum şi soluţiile necesare pentru dezvoltarea acestui sector.

Premierul a subliniat că agricultura este un domeniu prioritar la nivelul Executivului, mai ales în contextul în care securitatea alimentară a ţării depinde în mare măsură de sprijinul acordat fermierilor de statul român, atât prin intermediul fondurilor europene, cât şi prin finanţările asigurate din bugetul naţional.

Fermierii au prezentat provocările cu care se confruntă, precum utilizarea păşunilor, procesarea produselor, genotiparea sau forţa de muncă, arată comunicatul de presă al Executivului.

La rândul său, premierul i-a asigurat de întreg sprijinul Guvernului faţă de producătorii de ovine, urmând ca, împreună cu ministrul Agriculturii, să fie identificate şi implementate soluţiile necesare, în parteneriat cu instituţiile statului.

×
Subiecte în articol: Ghiţă Ciobanu Adrian Chesnoiu
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close