Antena 3 CNN Actualitate Social Gigi Becali, cu mătăniile în mână, la peştera Sf. Andrei: "Nu aveam de gând să vin, dar am zis să calc puţin pe sfinţenie, pe unde a fost Sfântul Andrei"

Gigi Becali, cu mătăniile în mână, la peştera Sf. Andrei: "Nu aveam de gând să vin, dar am zis să calc puţin pe sfinţenie, pe unde a fost Sfântul Andrei"

Gigi Becali, cunoscut pentru apropierea sa de biserică, a mers miercuri, în zi de sărbătoare, la peştera Sf. Andrei.

Gigi Becali, cu mătăniile în mână, la peştera Sf. Andrei: "Nu aveam de gând să vin, dar am zis să calc puţin pe sfinţenie, pe unde a fost Sfântul Andrei"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    30 Noi 2022   •   11:17

Omul de afaceri a spus că iniţial nu avea de gând să meargă de Sf. Andrei la peştera cu acelaşi nume, dar un călugăr pe care l-a văzut cu o seară în urmă la televizor l-a determinat să ia această decizie.

În felul acesta, a călcat "pe sfinţenie", a mai spus Becali.

"Am venit azi la peştera Sfântului Andrei. Nu aveam de gând, dar aseară am văzut la televizor un călugăr bătrân la peşteră şi mi-am închipuit cum acum 2000 de ani Sfântul Apostol Andrei a fost pe meleagurile astea.

Citeşte şiGigi Becali s-a închinat la racla Sfintei Parascheva: "Am venit să simt puterea harului. Dacă Dumnezeu mi-a dat ceva rău, înseamnă că aşa trebuie să fie"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Şi am mai fost odată acum 15 ani şi am zis de ce să nu mă duc puţin, să calc pe sfinţenie, pe unde Sfântul Andrei a călcat", a spus Gigi Becali, miercuri, după ce a ajuns la peştera Sfântului Andrei.

Finanţatorul FCSB a avut şi un mesaj pentru românii care au mers astăzi la peştera Sf. Andrei: "Domnul să ne ajute, Maica Domnului să ne ocrotească".

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close