x close

Gigi Becali s-ar putea întoarce în închisoare. S-a solicitat revocarea liberării condiționate

22 Aug 2017   •   08:49
Gigi Becali s-ar putea întoarce în închisoare. S-a solicitat revocarea liberării condiționate Foto: Agerpres.ro

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor solicită revocarea liberării condiționate a lui Gigi Becali

Decizia a venit după ce Becali l-a amenințat într-o emisiune de televiziune pe directorul Penitenciarului Jilava care nu a aprobat o învoire pentru vărul său, încă deținut, Victor Becali.

”Luni, 21 august 2017, am solicitat conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor măsuri ferme în legătură cu amenințările pe care fostul deținut Gheorghe Becali, aflat în perioada de supraveghere după liberarea condiționată, a reunoscut public că le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava.

Considerăm că se impune sesizarea instanței de executare a pedepsei privative de libertate în legătură cu revocarea liberării condiționate, dar și a organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de ultraj în formă calificată, fostul deținut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor acțiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane).”, se arată într-un comunicat remis de către Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

”Avem dovezi. Acestea sunt declarațiile lui Gigi Becali, care a spus că a trimis mesaje de amenințare și hărțuire directorului Penitenciarului Jilava. Asta constituie, conform legii, infracțiunea de ultraj.”, a declarat Sorin Dumitrașcu,  preşedintele Federaţiei Sindicatelor ANP.

 

 


 

Citeşte mai multe despre:

Gigi Becali inchisoare revocare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati