Antena 3 CNN Actualitate Social Grațiela Gavrilescu, despre incendiul uriaș de la groapa de gunoi din Cluj: ”Factorii responsabili ai acestui incendiu sunt autoritățile locale”

Grațiela Gavrilescu, despre incendiul uriaș de la groapa de gunoi din Cluj: ”Factorii responsabili ai acestui incendiu sunt autoritățile locale”

Grațiela Gavrilescu, despre incendiul uriaș de la groapa de gunoi din Cluj: ”Factorii responsabili ai acestui incendiu sunt autoritățile locale”
Sursa foto: Foto: gov.ro
05 Oct 2017   •   09:52

Grațiela Gavrilescu a făcut primele declarații cu privire la incendiul izbucnit la groapa de gunoi din Cluj.

”Cei de la mediu nu și-au făcut treaba, iar consecința ați văzut-o și dumnavoastră. Demisia a fost cerută. Am schimbat comisarul șef de la Cluj, însă factorii responsabili sunt autoritățile locale, care au stat începând cu 2007 într-un somn gândindu-se că nimeni nu o să întrebe nimic. Îl voi contacta și pe Emil Boc, primarul Clujului.”, a declarat Grațiela Gavrilescu pentru Antena 3.

Acesta a adăugat că nu crede în coincidențe, iar incendiul de la Cluj nu este întâmplător. 

”Nu cred în coincidențe, nu cred în autoaprinderi, iar la 6-7 grade câte au fost aseară este exclusă o autoaprindere. Dacă cineva își închipuie că își îndeplinește țintele de țară și că reușește să închidă aceste depozite neconforme prin arderea acestor deșeuri cred că se gândește așa în glumă.”, a mai adăugat ministrul Mediului.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close