Antena 3 Actualitate Social Tribunalul Bucureşti: Greva angajaților de la Romatsa este legală

Tribunalul Bucureşti: Greva angajaților de la Romatsa este legală

30 Mai 2017   •   15:17
Tribunalul Bucureşti: Greva angajaților de la Romatsa este legală Foto: Facebook/ Tarom

Tribunalul Bucureşti a decis că greva angajaţilor ROMATSA este legală. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de zece zile, potrivit news.ro.

Avocatul Romatsa - care a contestat în instanţă greva declanşată de Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România - a susţinut, la Tribunalul Bucureşti că semnăturile strânse de sindicatul companiei în vederea declanşării grevei nu mai sunt valabile deoarece au fost adunate în noiembrie anul trecut, în timp ce avocatul sindicaliştilor a arătat că instituţia nu are un buget aprobat pe anul 2017, nu există controlori de trafic suficienţi, în schimb personalul administrativ este foarte numeros. Instanţa urmează să stabilească la ora 15.00 dacă greva este sau nu legală.

Greva controlorilor de trafic aerian - declanşată la ora 9.00 - a fost suspendată la ora 13.00, însă negocierile continuă, potrivit purtătorului de cuvânt al Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR), Alecu Florin Diaconu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close