Antena 3 CNN Actualitate Social Grevă de avertisment, vineri, la ROMATSA. Sindicaliştii ATSR discută cu autorităţile pentru a evita greva generală

Grevă de avertisment, vineri, la ROMATSA. Sindicaliştii ATSR discută cu autorităţile pentru a evita greva generală

Grevă de avertisment, vineri, la ROMATSA. Sindicaliştii ATSR discută cu autorităţile pentru a evita greva generală
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Mai 2017   •   15:58

Sindicatul serviciilor de trafic aerian din România (ATSR) discută cu Ministerul Transporturilor pentru a evita o grevă generală la ROMATSA, după ce o parte dintre angajaţii ROMATSA au anunţat că vor declanşa vineri o grevă de avertisment, între orele 11.00 şi 13.00, a declarat liderul sindical Gabriel Tudorache.

Sindicatul serviciilor de trafic aerian din România a anunţat o grevă de avertisment la nivelul tuturor subunităţilor ROMATSA, regia de stat care se ocupă cu dirijarea traficului aerian din România, care se va desfăşura vineri, 12 mai

Pe perioada grevei de avertisment, numai 30% din cursele aeriene vor fi dirijate, iar restul avioanelor vor rămâne la sol.

Greva anunţată de ATSR vine pe fondul negocierilor eşuate asupra contractului colectiv de muncă 2015/2016, care a expirat pe 1 septembrie 2016. Potrivit notificării citate, comisia de negociere a ATSR nu a ajuns încă la o înţelegere cu patronatul, cu privire la revendicările formulate de către salariaţi.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close