Antena 3 CNN Actualitate Social Grevă japoneză în penitenciare de luni. Angajații sunt nemulțumiți de retragerea voucherelor de vacanță

Grevă japoneză în penitenciare de luni. Angajații sunt nemulțumiți de retragerea voucherelor de vacanță

Grevă japoneză de luni, în penitenciare. Decizia vine după ce guvernul a anunțat o posibilă tăiere a voucherelor de vacanță pentru bugetarii cu salarii mai mari de 10.000 de lei. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Aug 2023   •   18:48

Sindicatele din penitenciare au anunțat că se împotrivesc eliminării voucherelor de vacanţă în cazul angajaţilor cu salarii brute mai mari de 10.000 de lei.

"De luni vom începe o grevă japoneză, vom purta banderole albe la mână, urmând ca marți să refuzăm intrarea în serviciu pentru câteva ore în semn de protest pentru tăierea voucherelor de vacanță pentru polițiștii de penitenciare. 

Ulterior, miercuri, vom face o acțiune de protest în fața sediului PNL cu deplasare către sediul PSD pentru că această măsură a fost luată de bugetarul de lux, Nicolae Ciucă. 

Nu știu cum s-a gândit Nicolae Ciucă să ia singura bucurie a bugetarilor, fix voucherele de vacanță", a declarat Cosmin Dorobanțu, președinte Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor. 

Citește și: Azilul groazei din Mureș: Angajatul de la Penitenciar, suspendat din funcție după arestare

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close