Antena 3 CNN Actualitate Social Gropile din pista Aeroportului Otopeni taie roțile avioanelor. Avertismentul făcut de directorul general TAROM

Gropile din pista Aeroportului Otopeni taie roțile avioanelor. Avertismentul făcut de directorul general TAROM

Gropile din pista Aeroportului Otopeni taie roțile avioanelor.  Avertismentul făcut de directorul general TAROM
26 Mar 2018   •   18:43

Gropile din pista Aeroportului Otopeni taie roțile avioanelor. Este avertismentul făcut de directorul general al TAROM care a precizat că Aeroportul Internațioanl „Henri Coandă” are nevoie de investiții majore în căile de rulare.

Werner Wolff, directorul general al companiei TAROM, a explicat că roțile distruse din cauza stării pistelor aeroportului Otopeni sunt schimbate „într-un mod halucinant”. Asta lucru înseamnă costuri foarte mari pentru TAROM.

Mai mult, Wolff a susținut trebuie schimbat și „modul în care vin pasagerii” curselor interne.

„La Otopeni, este nevoie de o investiţie masivă în căile de rulare şi cred că trebuie să ne schimbăm şi acolo modul în care vin pasagerii. Sincer să vă spun, mie nu-mi place că pasagerii de pe intern sunt lăsaţi undeva în câmp şi duşi cu autobuzele. Este o chestiune de civilizaţie şi de o posibilitate de a-i primi. Cu siguranţă lucrurile astea se vor schimba, pentru că este un proiect care este admis la nivel de minister, la nivel de aeroport, din câte ştiu eu; o să vedem ce se întâmplă. Pe noi, pe moment, nu ne încurcă decât gropile din calea de rulare şi care ne taie de fapt roţile avioanelor, pe care le schimbăm într-un mod halucinant, ceea ce înseamnă costuri masive pentru noi”, a spus, pentru sursa citată, şeful TAROM, la inaugurarea cursei Iaşi – Timişoara.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: gropi aeroport avertisment
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close