Antena 3 CNN Actualitate Social Grupa de sânge pe care o avea Iisus Hristos! Ce înseamnă dacă și tu ai această grupă de sânge

Grupa de sânge pe care o avea Iisus Hristos! Ce înseamnă dacă și tu ai această grupă de sânge

Există o stransă legătură între grupă de sânge, caracter și compatibilitatea dintre oameni. Încă din epoca Chinei antice se presupunea existența anumitor particularități sanguine proprii fiecărui individ și se intuia o corelare între caracteristicile biologice ale sângelui și comportamentul individului.

Grupa de sânge pe care o avea Iisus Hristos! Ce înseamnă dacă și tu ai această grupă de sânge
25 Dec 2019   •   10:27

Cu toate acestea, descoperirea celor patru grupe sangvine este recentă – sec.XIX – iar urmărea acestei descoperiri pentru medicinei a fost posibilitatea efectuării transfuziei de sânge, respectând ompatibilitățile și incompatibilităților stabilite.

Există patru grupe de sânge - 0 (I) , A (II), B (III), AB (IV) și fiecare dintre ele are particularități unice. Însă, cercetătorii au reușit să stabilească și grupa de sânge a lui Iisus Hristos, cel care și-a jertifut trupul și sângele pentru omenire. Curioși să aflați care era?

Ei bine, în acest moment, în lume sunt cunoscute mai multe țesături-relicvă, precum Sudarium de la Oviedo (n.r. nordul Spaniei), Fesul Sfant de la Cahors, Giulgiul de la Torino și marama de la Kornelimünster, care sunt puse in legatura cu înmormântarea lui Iisus Hristos.

Conform sudariumchristi.com, în ceea ce privește Giulgiul de la Torino si Sudarium de la Oviedo, numeroase studii stiintifice au dovedit ca urmele de sange de pe ambele tesaturi provin de la un barbat decedat cu grupa sangvina AB.

Ramașitele de sange din nas si gura ale Mantuitorului I-au fost colectate pe Sudarium de la Oviedo, iar capul I-a fost infasurat cu Fesul Sfant de la Cahors (n.r. Franta) si in cele cele din urma, corpul I-a fost acoperit cu Giulgiul de la Torino. Tesaturile au fost alese pentru procesiunile de inmormantare datorita capacitatii lor puternice de absorbtie si datorita calitatii materialului.

Caracteristicile grupei AB IV

Grupa de sange AB este cea mai rara din lume. 

Oamenii cu grupa de sange AB formează doar 3% din populatia pamantului. Doar 3% dintre caucazieni au grupa AB+, 2% dintre hispanici, 4% dintre afro-americani si 7% dintre asiatici. Grupa de sange AB- este și mai rară: 1% la caucazieni, 0.3% la afro-americani, 0.2% la hispanici si 0.1% la asiatici;

Ei pot sa primeasca sânge de la toate celelalte grupe, dar nu pot dona decât pentru aceeasi grupă. În situatii de urgență, cei cu acest tip de sange au cel mai mare avantaj, pentru ca pot primi mult mai repede transfuzii;
- plasma din sangele AB poate fi donata oricarei alte grupe;

Sunt introvertiti, calmi, raționali si foarte empatici, întelegandu-se cu ceilalti doar din priviri. Printre defectele lor, se numara tendinta de a critica aspru si faptul ca iarta foarte greu daca li s-a gresit. Au multi prieteni, dar adesea au nevoie sa se izoleze social si sa stea doar cu ei insisi. Desi nu lucreaza foarte bine in echipa, oamenii cu grupa de sange AB reusesc sa ajunga departe in cariera, mai ales daca au proiecte individuale. Sunt persoane care lucreaza cu minutiozitate si atentie. Din punct de vedere al relatiilor, cei cu grupa de sange AB sunt compatibili cu toata lumea, indiferent de grupa sanguina.

×
Subiecte în articol: descoperire iisus hristos ramasite sange
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close