Antena 3 CNN Actualitate Social O grupare de proxeneţi a fost destructurară de poliţiştii staţiunii Snagov

O grupare de proxeneţi a fost destructurară de poliţiştii staţiunii Snagov

Polițiștii Stațiunii Snagov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat, joi, 5 percheziții, la domiciliile unor persoane, vizate într-un dosar penal de proxenetism.

O grupare de proxeneţi a fost destructurară de poliţiştii staţiunii Snagov
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iul 2021   •   19:19

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2019-prezent, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, ar fi determinat, înlesnit și obținut foloase patrimoniale de pe urma activității de practicare a prostituției, de către 4 tinere, pe DN1, din localitățile Tâncăbești și Ciolpani.

4 persoane au fost conduse la sediul Poliției Stațiunii Snagov, pentru cercetări. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus măsura controlului judiciar, față de un bărbat, iar judecătorul de drepturi și libertăți  a dispus față de celelalte 3 persoane, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

În urma perchezițiilor desfășurate în localitățile Balotești (4) și Chiajna (1), din județul Ilfov,  au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sumele  de 10.000 de lei și 2100 de euro, mai multe terminale mobile, 3 arme albe, respectiv o sabie și 2 bricege, precum și substanțe interzise la deținere.

Polițiștii Stațiunii Snagov continuă cercetările, în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

×
Subiecte în articol: Snagov politisti grupare de proxeneţi
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close